Onze meest geboekte arrangementen De gezelligheid top drie

High bieren - D'Olde Soldoat arrangementen High bieren

Perfect voor de donderdagavond

Je kiest drie speciaal bieren. En om de smaakpapillen extra te prikkelen en te verwennen vergezellen we deze bieren door een plank vol diverse lekkernijen. Uiteraard passend bij de bieren. Oh ja, reserveren is gewenst.

Defilé der gerechten - D'Olde Soldoat arrangementen Defilé der gerechten

Verrassing na verrassing

Totdat jij aangeeft: ‘Stop’, trekt het Defilé der gerechten aan je voorbij! We verrassen je met verschillende smaakvolle gerechten, die we op de tapaswijze presenteren. Na een kleine drie uur ga je na het dessert voldaan huiswaarts. Of blijf je nog borrelen?

Tappen en happen - D'Olde Soldoat arrangementen Tappen en happen

Het gezelligste barretje van Genemuiden

De week met collega’s of vrienden analyseren aan ons speciale privébarretje? Dat kan! Helemaal compleet maken we jouw evaluatie met één van onze rijkgevulde borrelplanken. Geniet van diverse vleeswaren, kazen en warm borrelgarnituur.

Fotogallerij Alvast even binnen kijken?

Pas op! Deze foto’s kunnen bepaalde gevoelens bij je naar boven brengen: weekend, trek, zin, gezelligheid, barhangen, bourgondische samenhang, droge keel oftewel dorst als een ijsbeer op safari! Het überhaupt bekijken van deze waargebeurde beelden is dan ook geheel op eigen risico.

Dos cervezas por favor!

Wat we nog meer bieden? Nog meer veelzijdigheid natuurlijk!

Belegde broodjes - D'Olde Soldoat cafetaria Friet van McCain - D'Olde Soldoat cafetaria De cafetaria

We zijn er altijd

Behalve op zondag kun je zes dagen in de week bij ons terecht voor een prachtig soft- en verpakt ijsassortiment en belegde warme en koude broodjes. En zoals we al jarenlang doen, bakken we de koelverse friet van McCain goudgeel krokant voor je.

Proost! - D'Olde Soldoat Feestjes - D'Olde Soldoat Feestjes

Proost hè!

Op maandag, dinsdag of woensdag zijn we beschikbaar voor jouw feest. Na afloop ga je onbezorgd huiswaarts en in het weekend zijn jij en je gasten vrij van verplichtingen. Proost!

Tot ziens, Tot DOS.
Openingstijden café:
Ma / Di: Gesloten
Wo / Do: 16.00 - 01.00 uur
Vr / Za: 11.00 - 02.00 uur
Zo: Gesloten
Openingstijden cafetaria:
Ma / Di: 11.00u – 21.00 uur
Wo t/m Za: 11.00u – 22.00 uur
Zo: Gesloten
facebook instagram twitter